Kom i gang med at bruge WordPress og få din egen hjemmeside.

Kom i gang med at bruge WordPress og få din egen hjemmeside.


Vi skal alle starte et sted.. Meetup’s er måske ikke helt for dem der aldrig har brugt WordPress, også dog.. det er noget jeg godt vil være med til at ændre.. Men er noget jeg mangler en lille smule hjælp til.. og jeg vil godt tage den i WordPress Meetup regi.

For mig er det vigtig at det ikke koster noget at få adgang til at lære om WordPress helt fra bunden. og at alle i princippet kan få undervisning og hjælp til selv at komme i gang.

Jeg håber at det kan lykkes at få adgang til at bruge nogle undervisningslokaler med plads til at der kan sidde omkring 10, det skal helst være i nogenlunde rolige omgivelser. Jeg regner med at undervisningen laves på 6 lektioner af 3 timer enten på ugebasis eller hver 14. dag.


Det vil du lære på et WordPress kursus.

  • Tage WordPress i brug for første gang: udbyder / domænenavn / installation.
  • Lave din første side, lave et indlæg, indsætte medier: Foto / galleri / video.
  • Sikkerhed på din hjemmeside
  • Temaer og plugins

Den undervisning jeg laver tager udgangspunkt i WordPress af i dag, hvor vi i WordPress bruger den moderne blok editor kaldet Gutenberg. Jeg ved godt at mange udviklere ikke helt har forstået konceptet i Gutenberg.. og ikke helt er klar til at bruge den selvom det er langt over et år siden den blev standard editor i WordPress.