Kategorier
WordPress

Maj måneds meetup

Vi bygger med elementor. en hurtig gennem gang af mulighederne.

Jeg har valg at tage en give give det store tur i elementor og de standard settings jeg bruger. Så det er let at bygge sider med elementor.. jeg viser jer hvordan jeg laver en skabelon der kan styre udseenet på sider eller posts og viser jer lidt tricks til at navigere rundt i elementor gennem den indbyggede finde og navigator, hvordan sender man mails fra WordPress, flere danske udbyder har lukket for at wordpress sende og man skal i stedet bruge et plugin som mail klient.. det er let at sætte op.

Jeg har taget et par lektioner ud af min skrivebordsskuffe. så der bliver noget i kan tage med hjem..og her lidt fra indledningen

WordPress Meetup Aarhus online

Tuesday, May 5, 2020, 6:00 PM

Online event
,

1 WordPress entusiaster Attending

Jeg har valgt at denne aften kommer til at handle om elementor og det at lave en landing page.. men ogs det at lave en skabelon til at styre udseendet på post og sider hvordan virker kontaktfomulare og popups Vi er også berørt af Covid 19 og da Dokk1 er lukket ned den næste måndes tid, men vi kan godt mødes alligevel på sikker afstand via zoom h…

Check out this Meetup →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *