Kategorier
WordPress

WordPress 5.5

En kæmpe opdatering af WordPress er lige rundt om hjørnet.. mange funktioner er skrevet om og blok editoren er nær ved at kunne gøre det ud for en Pagebuilder.. med tæt på 160 forbedringer og fejlrettelser er det er stor opdatering.. og langt det meste er optimering og tilføjelser til blokeditoren.

Som standard genere WordPress nu selv et sitemap.. der kan indexeres af de forskellige søgemaskiner.. Derfor vil WordPress sider der ikke bruger SEO plugins få noget af et boost..

Det er blevet lettere at håndtere hvilke plugins og temaer du ønsker at auto opdaterer da det nu er en del af WordPress

Bruger du et ældre tema eller har bruger du classic editor. får du naturligvis ingen glæde at alt det nye der kommer til WordPress. de fleste vil ikke opleve de store problemer.. men jeg vil nu tilråde at man tager en backup inden man opdaterer.

Har du lyst til at komme godt igang med at teste lidt før til er det let gøre det via et plugin til WordPress

og med et plugin fra kadence kan du let bygge komplette landingpages uden brug at pagebuilderes da det hele foregår i din editor.

Kadence er blok baseret, og er en del af fremtidens WordPress, Kadence kan udnytte templates og bruge fra elementor, der som pagebuilder har en chance for at nå med over i den blok baserede verden. De pagebuildere vi kender i dag er baseret på en helt anden editor.

Selv har jeg en test side der kun bruger blok editoren. på denne side afprøver jeg om tingene virke inden jeg lægger dem live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *