Kategorier
WordPress

Bliv klar til WordPress 5.4

Er mit system klar til WordPress 5.4  

WordPress 5.4 RC1 er blevet frigivet så og vil du gerne i gang med at teste hvor dit system vil klare at lave en opdatering til den nye version af WordPress så kan du hente et beta tester plugin til at håndtere den del af sagen for dig Jeg vil dog ikke anbefale at lave beta tests på en side du er afhængig af skal fungere. 

Jeg anbefaler at du laver en staging side at teste den på, på den måde du undgår at ødelægge noget på din hovedside.

5.4 indeholder en lang række (122) forbedring og funktioner til block-editoren. Der er også funktioner der er skrevet om i kernen på WordPress bl.a er “get calandar function” blevet flyttet. og der er en del der lidt spændte på om nu alt også virker når vi nu laver en opdatering på serverne.

Jeg har kørt alfa test gennem et stykke tid og ikke mødt problemer, i det setup som jeg bruger. Jeg har heller ikke stødt på problemer med i de kalenderfunktioner som jeg bruger.

Hvis du vil vide mere om de ting der er kommet med i 5.4, så er der lavet en field guide der omtaler det indgående(engelsk), Desværre har jeg ikke selv nået det hele men konstateret. at den er der og at der er mere end 4 linjer med tekst.
Denne side har jeg naturligvis også opdateret til seneste nye 5.4 test version og her afprøver jeg det i virkelighedens verden.

Nyeste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *