Kategorier
WordPress

Tag din google konto med ind i WordPress

Vi elsker alle Google, så hvorfor ikke invitere dem med inden for i WordPress. google.doc, dine billeder, og kalenderen er nogle af de funktioner du bruger hver dag der lette at tage med over i din WordPress side.

En kalender løsning

Vi kan alle finde ud af at tilføje en aftale i vores kalender på telefonen.. Det er det vi skal huske på inden vi laver komplicerede løsninger med en masse forskellige plugins og webhooks til en hjemmeside.

Google har en kalender der kan mere end de fleste betalte løsninger. at der er ikke er flere der bruger den kalender de alligevel har på telefonen.. som let kan bruges til at tilføje begivenheder / events på deres hjemmeside, gennem kalenderen på telefonen. 

Rigtig mange har en gmail, men udnytter slet ikke de muligheder de ligger i den konto de har her ..  

Brug dine penge rigtig

Der er mange der køber plugins og software til en eller anden funktion de ønsker at have på deres hjemmesiden.. og noget af det sælges meget af er kalenderfunktioner. der er rigtig mange “gratis” kalendere .. men alle smarte funktioner er kun at finde på “PRO- versionen” 

Har du det fint med at skulle betale for det du har fundet.. kan jeg da heller ikke sige noget dårligt om det.. 

Men gerne lave noget der kan rigtigt meget.. som er gratis.. og som virker på alle platforme,, så tjek lige om google ikke har noget du kan bruge.

Nyeste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *